Om oss

Då vi är ett företag som erbjuder totalentreprenad har vi sett till att samla all nödvändig kompetens. Vi har många års gedigen erfarenhet och breda kunskaper. Vi satsar dessutom på konstant vidareutveckling. Detta då vi vill vara ditt självklara val när du letar efter totalentreprenad i Göteborg. Byggbranschen går snabbt framåt och vi vet att det är viktigt att alla som arbetar för oss och med oss ska vara redo att möta nya krav. När du anlitar oss får du därför både erfarenhet och nytänkande.

Våra kunders drömmar är vårt mål

När vi arbetar med kunder vill vi att de ska kunna presentera sina drömmar och att vi ska kunna förverkliga dem. Det gäller såväl det större nybygget som en mindre renovering. Därför har vi personal som kan hjälpa dig med ritningar såväl som att lacka köksluckor. Bemötandet är viktigt, hos oss kommer du alltid att bemötas vänligt och professionellt. Du ska alltid känna dig välkommen att kontakta oss med både stora och små frågor. Vi vill att alla kunder ska känna ett leende komma när de möter oss.

Kontakta oss för en offert

Då totalentreprenad är ett väldigt stort och brett område är det svårt att ge några fasta priser. Därför tar vi fram en offert utefter vad du behöver ha gjort. Är det ett större projekt kommer vi se till att hela arbetet löper smidigt men också att du har full kontroll över priset. Så tveka inte att kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert för ditt projekt.