En totalentreprenad för alla

Många kan relatera till att idén om att skapa sina drömmars bostad, det görs smidigast genom att anlita oss som totalentreprenad i Göteborg. Antingen genom att förädla sin befintliga bostad från grunden eller ta sig an ett riktigt renoveringsobjekt som har potential att på sikt bli den riktiga drömkåken. Men kanske avskräcks du av att behöva ha att göra med hantverkare, rörmokare, golvläggare, målare, elektriker samt massa andra typer av firmor och renoveringspersonal.

Tack vare vår totalentreprenad kan vi bespara dig den fruktan. Vi sköter kontakterna och har de samarbetspartner som behövs och som ger dig helhetslösningen till ett smidigare och billigare alternativ än om du skulle tagit på dig hela projektet på egen hand.

totalentreprenad

En totalentreprenad med lösningar

För dig som letat efter en totalentreprenad behöver du inte leta längre än till hit. Vi har lösningarna som du letar efter och behöver. Tillsammans med dig går vi igenom den projektering som ligger till grund för den totallösning som kommer att bli slutresultatet. Du behöver inte på egen hand leta efter byggarbetare, hantverkare och utrustning för att fixa köket, badrummet, balkongen med mera.

Vi är en totalentreprenad som sätter dig i främsta rummet. Bered er på en behaglig resa mot drömhuset med oss som samarbetspartner. Vi gör allt i vår makt för att möta era önskemål. Med oss är ni garanterade resultat av hög kvalité till ett pris du har råd med. Dessutom får ni alltid glada leenden på köpet – det ingår i priset!

Tillgängliga för dig

Vi finns här för att svara på dina frågor om totalentreprenad och vad våra tjänster innehåller. När du anlitar oss kommer du alltid få i skrift vilka hantverkare vi använder oss av, en detaljerad planering över processen samt när projektet beräknas vara i mål. Under tiden finns vi hela tiden tillgängliga för dig att hålla kontakten med oss och underrättas om hur processen fortlöper.

Tveka inte att höra av dig. Ingen fråga eller projekt är för stort eller för litet för oss. Här finns kompetent och rätt personal på rätt plats. Vi har lång erfarenhet samt goda kontakter och samarbeten inom branschen. Vi ser människan bakom renoveringsplanerna och de drömmar du håller på att förverkliga.