Våra tjänster

Vi erbjuder alla tjänster som behövs vid en totalentreprenad i Göteborg. Det innebär att vi tar hand om projektet från planering till slutbesiktning. För att möta dina behov ser vi till att vi alltid arbetar med kompletta tjänster som löser dina problem eller som förverkligar dina drömmar. Vi tar också på oss mindre arbeten och enstaka tjänster då vi skräddarsyr lösningarna enligt våra kunders önskemål. När du vänder dig till oss kan vi också hjälpa till med allt från finplanering till grovplanering. Vi arbetar med både företag och privatkunder.

Några exempel på våra tjänster

Vi har samlat all nödvändig kompetens för att kunna erbjuda en komplett totalentreprenad och arbetar också med kunniga underleverantörer. Några av de tjänster vi erbjuder är:

  • Nybyggnationer
  • Vi kan hjälpa till med totalrenoveringar och mindre renoveringar
  • Dränering och markarbeten
  • Du kan också anlita oss för att bygga olika typer av grunder

Oavsett projekt ser vi till att du får hjälp från det att du börjar planera tills att du har en färdig idé.

Våra tjänster är flexibla

Funderar du på att bygga en helt ny villa så är det ett stort projekt. Vi finns med dig från första dagen. Vid mindre projekt och renoveringar har du en fördel när du anlitar oss. Vi har all kompetens, så du behöver inte fundera på att försöka få ihop ett schema eller fundera på vilka du ska ringa för vad. Så oavsett vilket projekt du står inför – kontakta oss! Vi kan prata om ditt projekt och om det känns bra kan vi räkna på vad det skulle kosta.