feature-img

Detta ingår i en totalentreprenad

I totalentreprenad ingår både projekteringen samt själva utförandet av ett byggprojekt. Genom att anlita en totalentreprenör som oss behöver du därför bara ha kontakt med en och samma aktör istället för flera olika under byggets gång.

Vi förser dig med en kontaktperson i början av bygget. Denne kommer du sedan att kunna kontakta med samtliga de eventuella frågor och funderingar som du kan tänkas ha. Istället för att behöva ha kontakt med en enskild aktör per moment av byggarbetet kan du därför istället ha kontakt med en och samma under hela arbetets gång. Det underlättar både för dig och för oss!

Olika moment för olika projekt

Exakt vilka moment som ingår i en totalentreprenad är förstås något som kan variera från fall till fall. Det beror bland annat på hur omfattande ditt byggprojekt är och vad exakt som ingår i det. Några exempel på vad det kan handla om inkluderar dock nybyggnationer, ombyggnationer, tillbyggnader, renoveringar av olika slag inklusive totalrenoveringar, takläggning, målning, rivning samt mark- och anläggningsarbeten. Vad som än ingår i ditt byggprojekt kan du alltid känna dig helt lugn i det faktum att vi har det som krävs för att ge dig ett resultat av högsta möjliga standard!

feature-img

Vi är baserade i Partille

Vi är ett företag som har vår bas i Partille utanför Göteborg. Självklart behöver du själv inte bo eller verka i just Partille för att kunna anlita oss för totalentreprenad eller någon av våra andra tjänster. Vi vänder oss nämligen till kunder i alla delar av Göteborgsområdet. Var som du än bor eller verkar någonstans i Göteborg med omnejd är du därför varmt välkommen till att vända dig till oss om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify