Vad behöver du hjälp med?

Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de i rutorna nedan.

img

Totalentreprenad

Söker du efter en byggfirma som kan hjälpa dig med alla delar av ditt byggprojekt? Vill du kunna ha kontakt med en och samma aktör under hela projektets gång? Bor eller verkar du i Göteborg med omnejd? Då är det oss du ska vända dig till! Vi är nämligen en totalentreprenör som kan hjälpa dig med alla delar av ditt bygge, från början till slut!

img

Renoveringar

Vi åtar oss inte enbart uppdrag som totalentreprenör, utan likaså enskilda bygguppdrag. Det kan till exempel handla om olika typer av renoveringar. Exempel på de typer av renoveringar som vi kan hjälpa dig med inkluderar bland annat köks- och badrumsrenoveringar. Du själv behöver bara meddela oss om vilken typ av renovering du är intresserad av!

img

Takläggning

Behöver du ett nytt tak? Då är även takläggning ett exempel på en av de tjänster vi erbjuder. Vi kan förse dig med ett nytt tak som både är snyggt, funktionellt och hållbart på en och samma gång!

img

Målning

Vi finns också här för att hjälpa dig med olika typer av måleriuppdrag. För oss spelar det ingen roll om det handlar om invändiga eller utvändiga målningar, vi kan hjälpa dig med båda delarna!